Често задавани въпроси

FAQ

Последно обновяване: Септември 2022

1. Какъв тип восък използвате? 

Восъкът, който използваме е 100% чист, натурален и сертифициран соев восък, произведен в САЩ. Добит по естествен начин, биоразградим, без токсини, не-канцерогенен, без парабени и без парафин. Най-добрият избор за восък за свещ, която да използвате у дома.

2. Какви аромати използвате?

Използваме ароматни композиции, което ни позволява да постигаме и предлагаме уникални и запомнящи се аромати. Ароматните масла, които ползваме са без фталати, веган и не са тествани върху животни.

3. Какъв размер са свещите?

В настоящия момент имаме 5 размера.

Свещите от Signature collection са в съд,  който побира 220г нетно съдържание восък. Това е достатъно за около 45ч време на горене. В информацията за всяка свещ е описано и общото тегло на съд+ свещ.

Свещите от Holiday Collection са в съд, който побира 180г нетно съдържание восък.  В информацията за всяка свещ от колекцията е описано и общото тегло на съд+ свещ. 

Свещите от Great Escapes Collection са в метален съд, който побира 200г нетно съдържание восък.  В информацията за всяка свещ от колекцията е описано и общото тегло на съд+ свещ. 

Свещите от Gold Travel Collection са в метален съд, който побира 100г нетно съдържание восък.  В информацията за всяка свещ от колекцията е описано и общото тегло на съд+ свещ.

Свещите от Mini Moments, както и вашите персонални поръчки за сватби и кръщенета са в стъклен съд, който побира 80г нетно съдържание восък.  В информацията за всяка свещ от колекцията е описано и общото тегло на съд+ свещ.

4. Колко често ще сменяте ароматите?

Винаги ще имаме свещите от Signature collection. Със смяна на сезоните, представяме и няколко аромата в лимитирани серии, които да отговарят на настроението и емоцията на сезона. Ако имате идеи за аромати, пишете ни!

5. Имат ли свещите силен аромат в запалено и студено състояние?

В свещите, направени от соя, ароматите масла се смесват равномерно с восъка. Това означава, че соевите свещи с достатъчно висок процент ароматни масла отдават постоянен и равномерен аромат, който изпълва стаята. Нито много слаб, нито много силен. Интересно наблюдение е, че колко повече е престояла една свещ, толкова по-силно започва да мирише. Затова предлагаме свещи, които имат поне 14 дни престой след наливане. Свещ от 180г ароматизира добре помещение от около 25кв.м, а свещ от 220г - между 30-40кв.м.

6. Предлагате ли white label възможности?

Да. Имаме няколко реализирани проекта.

7. Предлагате ли намаление за големи поръчки за сватби, корпоративни събития или подаръци?

Да, предлагаме пълно custom решение за вашия повод. Разгледайте събитията, за които сме допринесли вече. Ако имате предстоящ повод, свържете се с нас, за да обсъдим личните ви предпочитания и да ви изготвим оферта. Минималното количество свещи е 20броя, за които можем да предложим custom проект.

8. Предлагате ли мостри?

Да. Всяка поръчка получава безплатна мостра. Мостри могат да бъдат и закупувани.

9. Къде мога да видя и усетя аромата на живо?

Вижте секция 

10. Каква е политиката на връщане?

Естеството на продукти не предполага връщане, освен ако разбира се няма някакъв проблем при получаване:

10.1 Ако получа своята свещ и тя е повредена? - моля свържете се с нас на [email protected] до 24ч след получаване на свещта като приложите снимка, вашите данни и номер на поръчка, за да можем да разрешим проблема в най-кратък срок. Няма да е нужно да връщате продукта към нас.

11. Предлагате ли международна доставка?

За доставка извън България, моля пишете ни на [email protected] 

12. Мога ли да колаборирам с Moments.Now за лимитирана/co-brand свещ?

Ако имате желание за бранд колаборация или сте инфлуенсър, който иска да стане бранд амбасадор, моля пишете ни на [email protected] 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки