Често задавани въпроси

FAQ

Последно обновяване: Октомври 2020

1. Какъв тип восък използвате? 

Восъкът, който използваме е 100% чист, натурален и сертифициран соев восък, произведен в САЩ. Добит по естествен начин, биоразградим, без токсини, не-канцерогенен, без парабени и без парафин. Най-добрият избор за восък за свещ, която да използвате у дома.

2. Какви аромати използвате?

Използваме ароматни композиции, което ни позволява да постигаме и предлагаме уникални и запомнящи се аромати. Ароматните масла, които ползваме са без фталати, веган и не са тествани върху животни.

3. Какъв размер са свещите?

В настоящия момент имаме 2 размера. Свещите от Signature collection са в съд,  който побира 220г нетно съдържание восък. Това е достатъно за около 45ч време на горене. В информацията за всяка свещ е описано и общото тегло на съд+ свещ. Свещите от Holiday Collection са в съд, който побира 180г нетно съдържание восък.  В информацията за всяка свещ от колекцията е описано и общото тегло на съд+ свещ. Това е достатъно за около 35ч време на горене. 

4. Колко често ще сменяте ароматите?

Винаги ще имаме свещите от Signature collection. Със смяна на сезоните, представяме и няколко аромата в лимитирани серии, които да отговарят на настроението и емоцията на сезона. Ако имате идеи за аромати пишете ни!

5. Имат ли свещите силен аромат в запалено и студено състояние?

В свещите, направени от соя, ароматите масла се смесват равномерно с восъка. Това означава, че соевите свещи с достатъчно висок процент ароматни масла отдават постоянен и равномерен аромат, който изпълва стаята. Нито много слаб, нито много силен. Интересно наблюдение е, че колко повече е престояла една свещ, толкова по-силно започва да мирише. Затова предлагаме свещи, които имат поне 14 дни престой след наливане. Свещ от 180г ароматизира добре помещение от около 25кв.м, а свещ от 220г - между 30-40кв.м.

6. Предлагате ли white label възможности?

Не, но сме винаги отворени към бранд партньорства.

7. Предлагате ли намаление за големи поръчки за сватби, корпоративни събития или подаръци?

Да, предлагаме пълно custom решение за вашия повод. Разгледайте събитията, за които сме допринесли вече. Ако имате предстоящ повод, свържете се с нас, за да обсъдим личните ви предпочитания и да ви изготвим оферта. Минималното количество свещи е 24, за които можем да предложим custom проект.

8. Предлагате ли мостри?

За поръчки над 150лв. Но скоро ще представим и нашия Discovery Kit, в който ще може да усетите ароматите от SIgnature и Holiday Collections в размер от 50г.

9. Къде мога да видя и усетя аромата на живо?

Очаквайте скоро наши продукти и във физически магазин.

10. Каква е политиката на връщане?

Естеството на продукти не предполага връщане, освен ако разбира се няма някакъв проблем при получаване:

10.1 Ако получа своята свещ и тя е повредена? - моля свържете се с нас на [email protected] до 24ч след получаване на свещта като приложите снимка, вашите данни и номер на поръчка, за да можем да разрешим проблема в най-кратък срок. Няма да е нужно да връщате продукта към нас.

11. Предлагате ли международна доставка?

За доставка извън България, моля пишете ни на [email protected] 

12. Мога ли да колаборирам с Moments.Now за лимитирана/co-brand свещ?

Ако имате желание за бранд колаборация или сте инфлуенсър, който иска да стане бранд амбасадор, моля пишете ни на [email protected] 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки