Свещи за сватбени подаръци

Създаваме моменти и за най-специалния ден от вашия живот. Нашата персонализирана услуга е сантиментален начин гостите на сватбата ви, които ще споделят вашия ден да запомнят събитието и вас в този ден. Ароматите имат силата да предизвикват и връщат лентата на спомените.

Да избереш нещо, което ще им остане за спомен, нещо, което ще ползват, практично или символично, което да намери място в домашния уют, което да напомня за любов, което да създава и пресъздава моменти ... Ароматната свещ покрива всички критерии.

За вашия празник ще създадем цялостна персонализирана концепция с вашите имена или инициали, дата и послание. Пакетната услуга включва етикет и опаковка, избор на арома и съд на свещта. 

Има нещо магично в паметта на ароматите и връзката с нашите емоции, спомени и моменти, предизвикани от миризмата.


Накратно за свещите Moments.Now:

  • Восъкът е 100% натурален и от сертифицирани растителни източници.
  • Без парафин, палмов или петролен восък
  • Парфюмните композиции са създадени специално за ароматни свещи и биват сертифицирани ежегодно
  • Всички съставки са от устойчиви и възобновяеми годишни добиви
  • Добивите, използвани за соевия восък, който използваме не са подпомагани от химични торове
  • Нито един елемент от състава на Moments.Now свещ не е тестван върху животни
  • Фитилите са памучни, безоловни, не отделят токсични сажди
  • Всички свещи са ръчно наляти във Варна, България.

Moments.Now има богато портфолио от персонализирани свещи за сватба, свещи за кръщене и свещи като фирмени подаръци. С няколко успешни бранд колаборации, Moments.Now се гордее с висококачествено изпълнение на ароматни свещи, които да допълват вашия бранд.

Moments.Now има опит и реализирани white label и private label поръчки в хотелиерската индустрия, както и за разширяване на бранд портфолиото на нашите партньори.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки