Любовта ми към ароматите и свещите е била и ще бъде. Помня, че където и да ходех, където и да живеех свещите са били част от основните продукти, които си набавях във всяко начало. Усещането, и нуждата да се прибера след дълъг ден и да запаля ароматна свещ не се е променило. Това е един от навиците, които сама си създадох в момента, в който заживях самостоятелно.

След повече от 10 години работа като Маркетинг мениджър  едва тази година почувствах нуждата да започна да правя свои ароматни свещи с максимално високо качество на восък и аромат, които да са достъпни, качествени, безвредни и красиви. 

Започнах да създавам ароматите от Signature collection с ясните спомени за прекрасни моменти от романтични ваканции по Френската ривиера, обиколки на непознати места, преживявания, храна, соло пътешествия и мечти. Защото за мен няма по-впечатляващо усещане от аромат, който носи носталгия, комфорт, оптимизъм и вдъхновение.

Това е моето вдъхновение и ще продължа да разказвам за моето приключение, докато създавам свещи. Надявам се моите свещи да ви харесат и да намерите своята причина да се връщате към Moments.Now.

- Димитрена

   


Ароматните свещи, които изработвам, са вдъхновени от моменти, хора, преживявания, настроения.
Едно пространство, един повод или момент са завършени, когато са съпроводени от аромат, който създава спомен.

Свещите ни са аксесоар за дома, който не се натрапва визуално, а го допълва с аромата си. В спомена от преживяното намирам по-късно уюта, комфорта и сигурността след забързаното ежедневие. 

Създаваме свещи с минималистичен дизайн, който допълва домашния интериор, без да се натрапва, а носи наслада за окото и сетивата. 

   


Използваме естествени материали, не-токсични веган ароматни масла и парфюмни композиции, без фталати, без парабени и без съставки, тествани върху животни.

Ароматните масла, използвани във всички Moments.Now Candles са безвредни и са създадени ексклузивно за направата на ароматни свещи.

Притежават серитификат за съвместимост със стандартите на IFRA (International Fragrance Association) от 2017.

   


Използваме само натурален соев восък, картон, памук и хартия.

100% растителният соев восък, произведен във Великобритания е от чиста соя и чисти ботанически масла, биоразградими, без примеси, без добавки и не-токсичен.

Натуралните съставки в свещите ги правят подходящи за всеки дом, защото може да се използват дори и в присъствието на деца, тъй като не са токсични. 

   


Опаковките ни са устойчиви и не съдържат пластмаса.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки